Rumored Buzz on بیماری زونا در کودکان چیست

زونا بیماری است که با جوش‌های پوستی دردناک و تاول‌هایی همراه است و در یک طرف بدن، به طور معمول صورت یا نیم تنه بالایی بدن اثر می‌گذارد. به این بیماری ممکن است تبخال زوستر یا زوستر نیز گفته شود.

اگر افراد در گذشته مبتلا به زونا شده باشند، باز هم می‌توانند به این بیماری مبتلا شوند. این ویروس می‌تواند سال‌ها در خواب بماند و سپس به عنوان زونا دوباره فعال شود. فردی که قبلا مبتلا به آبله‌مرغان نشده است، می‌تواند از طریق قرار گرفتن در معرض کسی که مبتلا به آبله‌مرغان است، به آن مبتلا شود.

فرد مبتلا به پارانوئید دائما به همسر خود شک دارد و رفتارهای خشونت‌آمیزی از خود بروز می‌دهد.

این باورها، عموماً بی‌اساس هستند و به خاطر شک و بی اعتمادی و ناتوانی در برقراری روابط نزدیک در کار و زندگی شخصی آنها اختلال ایجاد می‌کند و زندگی اجتماعی شان را به شدت محدود می کند.

نوشیدنی‌های الکلی: الکل این پتانسیل را دارد که تقریبا تمام جنبه‌های سلامتی شما، از جمله سیستم ایمنی بدنتان را مختل کند.

فقط تماس مستقیم با مایع داخل تاول‌ها می‌تواند ویروس را گسترش دهد. بنابراین، پوشاندن تاول‌ها خطر سرایت بیماری را کاهش می‌دهد.

If you feel that you’re losing contact with reality, a doctor or psychological health and fitness professional is the best spot to begin. As you can even now inform that the views aren’t sensible, you can find belongings you can do that can help.

If paranoid ideas are earning you anxious or if you have minor indicators of depression, prescription drugs could make them Substantially even worse. In lots of people, they are able to set off a psychiatric ailment with legitimate clinical paranoia being a symptom.

باید به پزشک خود بگویید که قبل از تزریق ایمونوگلوبولین یا هر تزریق مواد دیگری باردار هستید. خواه در اوایل بارداری باشد یا به تاریخ زایمان نزدیک باشد. باید مراقب تمام داروها، مکمل‌ها و مواد غذایی که وارد بدنتان می‌شوند، باشید.

​​​​​​​​زونا معمولا بر روی یک طرف بدن تاثیر می‌گذارند. این محل اثر اغلب کمر، سینه، شکم و یا پشت است.

تمام حقوق برای شرکت رسالت سلامت ایرانیان (رسا) محفوظ درمان زونا در خانه است.

دیدگاه امیل کریپلین، روان‌پزشک آلمانی، دربارهٔ پارانویا

به همین دلیل، روانشناسان معمولاً فرد مبتلا به اختلال شخصیت پارانوئید را تا بعد از ۱۸ سالگی تشخیص نمی دهند.

بیشتر بدانید: چه عواملی باعث ایجاد لالی انتخابی می شود؟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *